A0D0B290-4327-44C6-B1DD-665191695D06-scaled (1)

Szállórozsda eltávolítás

Mi is az a szállórozsda, hogy tud ez megülni a fényezésben?

A repülőrozsda a levegőben szálló fémpor, amely megtapad a lakkrétegben és az eső, pára hatására el kezd rozsdásodni. Ez a vaspor mindenhol a levegőben van. Kifejezetten vasút mellett, de a fékbetétek kopása miatt is száll mindenhol.

A szállórozsda megtapad az autó felületén és az apró karcokba, kőfelverődésekbe és mindenhova “beleül”. Az egyszerű mosással nem távolítható el maradéktalanul. Szállórozsda eltávolító szereket használunk amit egy jól felépített technológiával használunk.

(A képen a szállórozsda eltávolítót látjuk munka közben.)

Ahhoz, hogy az autónk teljesen mentesüljön a vasporttól, többször kell megismételni a folyamatot. A folyamat végén amikor egy teljesen tiszta kasztnit kapunk, előjönnek a karcok, kőfelverődések és minden egyéb károsodás ami a lakkfelületen található.

Az általam használt szerek teljesen biztonságosak: sav és PH-semlegesek. Nem bántják a gumit, krómot, üveg felület sem. A teljes tisztítást a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes autókozmetikára bízni. A NeshCar-nál feltétel nélkül az összes autó részesül a szállórozsda eltávolításban.

A képek és a szöveg felhasználása engedélyköteles!

Legnépszerűbb bejegyzések