tesla-display

Belső elemek tisztítása

Mire kell figyelni, hogy kijelzőnk tartósan karcmentes maradjon?

Ha a te autód is rendelkezik már modern kijelzővel, akkor tudod, milyen praktikus, de mennyi nyűg is van vele. A kijelzőn maradt ujjlenyomatok csúnya és ápolatlan benyomást keltenek, illetve ez a felület tökéletesen alkalmas a baciknak, vírusoknak: vígan el tudnak napfürdőzni a következő takarításig.

Hoztam pár tippet, mire figyelj a kijelző tisztításakor:

  • Én azt javaslom mindenkinek, hogy a szokásos ablakpucolós megoldás helyett használjunk speciális kijelző tisztítót.
  • Ehhez pedig mindenképp erre kijelölt kendőt vegyünk a kezünkbe, semmiképp se álljunk neki papírzsepivel vagy kéztörlővel takarítani!
  • Ha túl durva vagy túl piszkos valamit használunk, könnyen mikrofinom karcolások keletkezhetnek a kijelzőn, ami helyrehozhatatlan károsodásához vezethet.

Honnan ismerhetjük fel, ha gondos kezek foglalkoztak autónk belső elemeinek ápolásával?

🔸 A műanyagápolásnak jó illata van
Mindenki tudja mit jelent az “új autó illat”. Igen, minőséget. Ez fog eszünkbe jutni. Ráadásul az illat gyakran sokat elárul a használt szer tartalmáról. Az olyan összetevőket, mint például az alkohol, az emberi orr gyorsan érzékeli.

🔸 A durvább szennyeződések is el lettek távolítva
Ezt nem is kell tovább ragozni. A jó minőségű termékek zsírtalanítanak, tisztítanak, és egyben védőréteget is képeznek. Használatukkal nem kell kompromisszumot kötni.

🔸 Nem hagy olajos maszatokat
A mindenki által jól ismert szilikont sok helyen használják még a sima matt felület eléréséhez, azonban ez minden, csak nem minőség. A használt felületen látni és tapintás után érezni is lehet egy olajos-fényes réteget, ráadásul a szaga sem túl csábító.

🔸 Portaszító réteg
A minőségi termékeknek van egy ilyen tulajdonsága is. Ennek igazán használat közben fogjuk észrevenni a hatását. Ha telnek a hetek, és a műszerfal még mindig nem poros, azonnal eszünkbe fog jutni, hogy milyen jól döntöttünk.

A képek és a szöveg felhasználása engedélyköteles!

Legnépszerűbb bejegyzések